Shopping, beer & Brittish friends (scarlets)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Shopping, beer & Brittish friends

Har hatt en utrolig fin dag i Praha idag. Dagen startet alt for tidlig, nærmere klokken 6. Da ringte vekkeklokken min og da var det bare å stå opp. Men flyruter gikk veldig fort og ikke lenge etter traff jeg Sarah på hotellet. Vi har gått litt rundt idag og kost oss masse. Været var helt fantastisk og har jo selvfølgelig handlet en del. Kan vise dere innkjøpene senere, men det gikk litt penger på The Body Shop. Bare elsker den butikken, er du enig? :-)
Ikveld har vi prøvd Tsjekkisk øl og kan helt ærlig si at den vi prøvde ikke var noe god... Men vi traff en del folk og noen veldig kjekke fra England. Bare elsker tonefallet deres! Imorgen tidlig blir der hotell frokost (!!) og litt mer sightseeing. Gleder meg! Noen som har noe å anbefale her i Praha? Under er par bilder fra idag. Flere kommer senere!

God natt:-) • 18.08.2013 kl.01:20
  Fine bilder! Kommentar tilbake?
  18.08.2013 kl.01:26
  "Karlsbroen" over elven er flott. Mange som selger saker og ting der. Når en går over får en se byen fra flere "sider". Reiser du opp til presidentpalasset kan det være at det er køer på severdighetene, men det er flott utsikt over byen derfra.

  I sentrum er det også gågater med butikker med mange flotte glass figurer o.a.

  Ser at du har fått med noe av det allerede.

  God tur!
  18.08.2013 kl.10:51
  kokketor: karlsbroen er utrolig fin!:-) vi skal opp til slottet igjen i dag og idag må jeg huske kameraet mitt så jeg får tatt noen fine bilde :-)
  18.08.2013 kl.10:51
  alzamu: takk!!:-)
  18.08.2013 kl.23:27
  Heil enig :-)! Lykke til med fotograferingen :-) God tur :-)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  scarlets

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits