Rydding og rabattkode på ELF (scarlets)
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Rydding og rabattkode på ELF

God morgen. Da har jeg endelig jobbfri og har allerede fått gjort en del ting idag, sånn som å ryddet huset. Jeg er egentlig ikke noe glad i å rydde eller støvsuge, men noen ganger må man jo bare gjøre det. Idag når jeg var ute i postkassa hadde jeg også fått brev! Utrolig koselig og det var en langt brev også. Syns det er utrolig gøy med brev, det er liksom litt anderledes enn å få mail og også mer personlig så jeg og ei venninne i USA brevveksler innimellom. 


Elsker denne shortsen fra H&M. Ser også veldig brun ut i den :-) 

Tenkte også å informere dere om at Eyes Lips Face (link) har 50% på alt hvis du er medlem og fyller ut et lite skjema. Jeg har bestilt litt fra elf før og har funnet noen favoritter som jeg skal klikke meg hjem nå. 


1.  Denne øyenskyggen er høt kvalitet, men også veldig rimelig øyesminke sett som gjøre det mulig å oppnå profesjonelle resultater. Den inkluderer også en steg for steg guide til feilfri øyesminke. Du kan få tak i denne her. 2. Denne bronzeren må være min absolutt favoritt. Mia viste den til meg for et år siden og siden har jeg brukt denne bronzeren. Jeg bruker "Warm bronzer" og pudderet er veldig lett og det føles egentlig ikke som om jeg har på meg veldig mye bornzer. Har brukt noen bronzere som ikke ser veldig naturlige ut, men denne gjør det. Du kan få tak i den her. 3. Denne mineral Infused Face Primer syns jeg ansiktet mitt blir veldig feilfritt og det er mye lettere å ha på seg sminke. Den er utviklet for å bekjempe mot overflødig olje, flassende tørrhet, forstørrede porer og fine linjer.  Denne finner du her. Har noen av dere besilt noe på elf før? Hva er deres favoritter? 

 - Emma • 10.07.2013 kl.14:13
  sv: tusen takk! :D

  Kjempefin blogg :)
  10.07.2013 kl.15:03
  Nydelig shorts. Elsker fargen. Og takk for kommentaren på bloggen min.
  10.07.2013 kl.15:25
  Cathrine: Elsker shortes jeg og - er en sommer favoritt :)
  10.07.2013 kl.17:18
  Heldig du er! Foreldrene mine var der for en liten stund siden, og det var mange pene billige sko der for jeg fikk et par som jeg bare elsker <3
  12.07.2013 kl.20:19
  digger denne bloggen! forresten veldig kul shorts, digga fargen! (:
  12.07.2013 kl.21:16
  ssbd: så utrolig koselig :) håper du følger oss videre :))  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  scarlets

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits