Løping i sola (scarlets)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Løping i sola

Sola skinner og man kan jo ikke være inne hele dagen når det er så fint vær. Derfor har jeg tatt meg en løpetur ute i det fine været. Utrolig deilig å kunne løpe ute i varmen. 


Løpe spillelisten min består av utrolig mange Pink sanger og tenkte å dele mine favoritter av henne. Hører på de til jobb også, så blir vel snart lei av de. Når jeg finner en nye favoritt sang hører jeg på den om og om igjen helt til jeg blir lei av den. Andre som gjør det samme? Trenger også nye løpesanger hvis noen har noen fine. Det er mye mer motiverende å løpe når man har god løpemusikk. Elsker disse sangene. Må også tipse dere om løpe app'en min. Jeg bruker RunKeeper og er utrolig fornøyd. Den er gratis å laste ned og den måler hvor langt du har løpt, gjennomsnittsfart, kalorier brent og selvfølgelig tid. Den har også GPS så du kan se hvor du har løpt senere uten at du trenger å bruke 3G. Du kan også se hvordan hastigheten din var når du løp og den forteller deg hvert 5. minutt hvor langt du har løpt og gjennomsnittsfarten din. Er utrolig fornøyd med den :-)

-Emma • 07.07.2013 kl.18:33
  Haha, kom nettopp inn fra en løpetur selv :) Vel, jeg kan si deg hvem sang jeg alltid må starte med, nemlig Marion Ravn - Break You, utrolig bra start-sang!
  07.07.2013 kl.18:34
  Emilie: Takk, den skal jeg legge til på lista mi :-)
  07.07.2013 kl.20:50
  Har selv løpt i dag, selv om det var i varmeste laget for intervall-økt :P

  Jeg bruker Endomondo (Pro)-appen, og den er jeg ekstremt godt fornøyd med.
  08.07.2013 kl.00:09
  åhh så deilig! flink du er : ) Klarer virkelig ikke løpe uten musikk selv, er veldig glad i å løpe til metal med gode bass rytmer eller hard tromming, typ sliknot, sabaton, children of bodom, korn satryicon osv. men tror ikke det er helt i din gate, vet ikke jeg : P Bruker Nike Running selv, og er kjempe fornøyd!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  scarlets

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits